Streličari uspešni u Kikindi!

Objavljeno: 02/02/2018

U vikendu iza nas, sedmočlana ekipa streličara ispred Streličarskog Kluba „Zlatiborac“ iz Čajetine zaputila se put Kikinde na II Kup streličarstva, u organizaciji SK „Kentaur iz Kikinde.

I ovog puta streličari su uspeli gađati za medalju. U Kikindi, to je pošlo za rukom Lidiji Stanić, koja je u konkurenciji juniora, iako pionir, gađala za medalju, a odvažno ju je pratio njen kolega Nikola Slović, takođe pionir među juniorima, koji je zauzeo četvrto mesto na svom prvom, debitantskom turniru. Odličan rezultat je postigao i Ninoslav Luković, kome je ovo, takođe, bio prvi nastup. Čestitke svim ostalim takmičarima, samo mirno i sve u zlato!

Da streličari, svakog dana u svakom pogledu sve više napreduju, pokazuje i činjenica da su uspeli sa dva od ukupno tri turnira, na kojima su uzeli učešće, od kad klub postoji, osvojiti po medalju. Ponosni su i zadovoljni, kako kažu, kada vide da im rad urađa plodom i da deca pokazuju sve veće zadovoljdstvo i interesovanje.

SK „Zlatiborac“ se zahvaljuje Opštini Čajetina, koja je omogućila prevoz na turnir.

U cilju promocije i širenja interesovanja, organizovaće se promocija streličarstva za decu od 5.-8. razreda u OŠ „Dimitrije Tucović“ na Zlatiboru, u sredu, 31. januara sa početkom u 12:30 časova.